2019. június 17.

Mindenki véleménye számít!

2019.07.16. 12:55

Esztergom mindig is híres volt az álmokról, a merész tervekről – csak épp azt nem kérdezte meg soha senki, hogy ezeket a merész álmokat, terveket szeretnék-e egyáltalán a város lakosai. A kérdés mindig vagy a Városházán, vagy a pártközpontokban vetődött fel, és általában ott is dőlt el: akár a történelmi belváros lerombolásáról és újjáépítéséről, akár az iskolák okán kapott pénzből való fürdőépítésről, akár az átgondolatlan turisztikai fejlesztésekről volt szó.

Mi, az esztergomi összefogásban érdekelt pártok, civil szervezetek és civilek pontosan tudjuk, hogy csak úgy győzhetjük meg az esztergomiakat arról, hogy érdemesek vagyunk a város vezetésére, ha az emberek valódi problémáival foglalkozunk. Ezt csak úgy tehetjük meg, ha megismerjük, hogy a város polgárai mit szeretnének.

Ahhoz, hogy folytatni tudjuk a megkezdett munkát meg kell ismernünk az esztergomiak véleményét. Ismernünk kell az irányt, amerre valójában a város, az esztergomiak haladni szeretnének. 

Vannak olyan helyzetek, amikor mindenki véleménye számít. Ez most egy ilyen helyzet!

Ezért indítjuk el online és utcai kitelepüléseinken papír alapon kérdőívünket, amellyel szeretnénk megtudni, Ön/Önök milyen várost szeretnének.

Dolgozzunk együtt Esztergomért, dolgozzunk együtt a változásért!

 

Az online kérdőív a cserepjanos.hu weboldal fejlécéből indítható a "Városi konzultáció" feliratú gombra kattintva.


👍 Kérjük ossza meg ezt a bejegyzést, hogy minél több esztergomihoz eljuthasson!

👍 Számlaszámunk, amelyről a kampányt finanszírozzuk:

Szeretgom Egyesület

10700361-71584874-51100005

HU 98 1070 0361 7158 4874 5110 0005

BIC (Swift) kód: CIBHHUHB

Minden, akár jelképes hozzájárulást is hálásan köszönünk!