A vidéki valóságról

Arra kellett rájönnöm, hogy mennyire kevesen értik azt, hogy odafönt nem egyszerűen hazaviszik a közpénzeket és elássák a szántóföldön, mint tette azt a drogból szerzett dollármilliárdjaival Pablo Escobar Kolumbiában, hanem egészen konkrétan megveszik belőle a fél vidéki Magyarországot.

Tovább...
Személyes adatok...?

Nem fogom linkelni az előterjesztést a város honlapjáról, de azért szeretném jelezni, hogy nagyon ráférne az illetékesekre most már egy GDPR tanfolyam.

Tovább...
Kórház mögötti parkoló helye
Mi legyen ingyenes Esztergomban?

Még mindig nem csitultak el a hullámok a képviselőtestület múlt heti döntése után: sokan nem értik, hogy miért döntött úgy a polgármester ingyenessé tevő javaslata ellenében a fidesz frakció többsége, hogy visszaállítja a fizetős parkolást Esztergom belvárosában. 

Tovább...
STOP VÖLNER
Völnernek nincs hiányérzete
A Mészáros Lőrinc birtokába került Kemma.hu-n jelent meg egy interjú Völner Pállal, melyben a nyergesújfalui fideszes képviselő tanúbizonyságát adja, mennyire nincsen tisztában Esztergom valódi helyzetével.
Tovább...
Elvándorlók
Ha a FIDESZ jelöltjei nyernek, akkor felgyorsul a kivándorlás Magyarországról

Egy újabb Fidesz kétharmad esetén családok százezrei fogják a következő években is a külföldön boldogulást választani ahelyett, hogy tehetségüket itthon kamatoztatnák. Bár a Fidesz folyamatosan a bevándorlókkal riogat, a valóság az, hogy ha ők nyernek épp a kivándorlás lesz továbbra is komoly probléma Magyarországon.

Tovább...
Esztergom
Egy interjú jelent meg velem a civilhetesen

Katt a linkre:

Tovább...
p = m * v
Aki 106 körzetben indít jelöltet, és nem koordinál az a Fideszt erősíti

Tartozom még egy magyarázattal arra vonatkozóan, hogy miért is szakítottam a Momentummal, hiszen októberben rajta volt a nevem a párt jelöltlistáján, januárban végül mégis a független indulás mellett döntöttem.

Tovább...
Pult a Rákóczi téren
A felén túl

Évek óta nem alszom olyan jókat, mint az elmúlt napokban - a pultozás az utcán, beszélgetni az esztergomiakkal hihetetlenül energizáló és egyben fizikailag kifárasztó elfoglaltság. 

Tovább...